Actualitat

"Verano en fotos" 2021, les imatges guanyadores

04/11/2021

  • "Entre el cielo y la tierra", fotografia de J. Teresa Perezagua, ha estat la guanyadora del primer premi del "Verano en fotos" 2021 de CODEC i CARES.

  • El jurat ha distingit amb el segon i tercer premis les propostes presentades per José Luis González i per Mireia Cabrero

Avui s'ha donat a conèixer el veredicte de la sisena edició del concurs fotogràfic "Verano en fotos", organitzat pel Club 2C i obert a la participació de totes les persones treballadores de l'Empresa d'Inserció CODEC i de Fundació CARES. En aquesta ocasió, s'han presentat un total de 29 imatges, d'entre les quals les guanyadores han estat:

  • El primer premi, per la fotografia "Entre el cielo y la tierra", de J. Teresa Perezagua (Getafe), per la positivitat que transmet i per la seva capacitat de representar un estat d'ànim de ruptura amb el patiment i de fugida cap a la naturalesa.
  • El segon premi, per "Más cerca de ti", de José Luis González (Getafe), per la puresa tant de l'entorn com de la mirada de l'infant, i per comunicar la necessitat de trobar-nos amb nosaltres mateixos i de buscar la victòria davant les adversitats.
  • El tercer premi, per "Sensaciones de verano", de Mireia Cabrero (Serveis centrals), per la força i la sensació de triomf que transmet la protagonista.

Juntament amb les tres imatges guanyadores, un total de 12 fotografies han estat seleccionades com a finalistes per la seva qualitat, la bellesa dels paisatges que retraten, i la seva capacitat d'emocionar-nos i transmetre'ns diferents sensacions. El jurat del "Verano en fotos" està format pels membres del Comitè de Comunicació de CARES i CODEC, encarregats de seleccionar les imatges finalistes, i pel fotògraf professional Juanjo Martínez, encarregat de fer la valoració final de les obres presentades.

El concurs, organitzat anualment pel Club 2C -l'entitat esportiva i cultural de CODEC i CARES-, tanca la seva sisena edició amb una participació més elevada que la de l'últim any. La propera edició del "Verano en fotos" es convocarà a l'estiu del 2023.

'Entre el cielo y la tierra", de J. Teresa Perezagua - Primer premi del concurs "Verano en fotos" 2021 de CODEC i CARES

 

'Más cerca de ti', de José Luis González - Segon premi del concurs "Verano en fotos" 2021 de CODEC i CARES

 

'Sensaciones de verano', de Mireia Cabrero - Tercer premi del concurs "Verano en fotos" 2021 de CODEC i CARES