Actualitat

Publicada la revista "Naranja y Azul" n. 51 (febrer 2022)

07/03/2022

Ja podeu consultar l'última edició, de febrer del 2022, de la revista "Naranja y Azul", la publicació corporativa que recull les últimes notícies de l'Empresa d'Inserció CODEC, Fundació CARES i el Club 2C, l'entitat esportiva i cultural de CODEC i CARES.

En aquest últim número sobre la visita que Damià Calvet, president del Port de Barcelona i del patronat de CARES, va realitzar a la seu de Barcelona per conèixer de primera mà la feina que fan CODEC i CARES. També repassem les millores fetes a la nova seu de Madrid, la incorporació de nous i noves professionals a les plantilles de CODEC i CARES, i l'inici de noves operatives per a nous clients. Així mateix, recollim les últimes formacions impulsades a nivell d'igualtat, d'inserció a l'empresa ordinària i d'ús del desfibril·lador, i us informem de la renovació de la certificació ISO 45001 en Seguretat i Salut Laboral, i de la superació de l'auditoria en Seguretat Alimentària de l'American Institute of Baking per part del servei de Valdecarrizo.

La portada d'aquesta edició la protagonitza la imatge "Entre el cielo y la tierra", de Teresa Perezagua, fotografia guanyadora del certamen "Verano en fotos" 2021 de CODEC i CARES, mentre que a la contraportada, Núria Rubí, directora de TVS SCS Spain, ens parla de l'evolució del transport internacional durant les últimes dècades i repassa la història de Nadal Forwarding, empresa amb més de 40 anys d'història que ha passat de ser un agent de duanes a un operador logístic integral.

Podeu consultar la versió digital del 'Naranja y Azul' n.51 fent clic a la portada de la revista. La trobareu també a la secció 'Publicacions' del nostre web.