Actualitat

III Congrés d'Innovació Logística

15/10/2019

El Congrés d'Innovació Logística de Barcelona que organitza anualment Slimstock tindrà lloc el proper 24 d'octubre en la Universitat Abat Oliba CEU. En aquesta tercera edició, Grup CARES ha signat un acord de col·laboració amb l'entitat organitzadora que permet incorporar nous valors de coneixement empresarial i missió social.

Després de congregar a més de 1.400 directius i professionals en 2018, el Congrés arriba aquest any amb una agenda que posa sobre la taula les últimes tendències d'innovació en matèria de Logística. Les edicions de Barcelona i València comptaran amb un total de 50 ponents i reuniran a més de 75 empreses com Coca-Cola, IBM, Airbus, Novartis, Hays, HP Inc, Siemens, Pepsico, SEAT, Grefusa o Yves Rocher.

El Congrés comptarà amb la presència de les principals institucions del sector, com el Centre Espanyol de Logística (CEL), l'Ajuntament de Barcelona (Àrea de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació) el Clúster Logístic de Catalunya - Pimec, la Federació Espanyola d'Associacions de Transitaris (Feteia), el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC), l'Associació de Centres de Transport i Logística d'Espanya (ACTE), l'Associació d'Agents Consignataris de Vaixells de Barcelona, Grup Cars o Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (Cimalsa).

Per part seva, el Barcelona Centre Logístic Catalunya (BCL), associació pionera en el treball per la millora de la competitivitat i la promoció de Catalunya com a plataforma logística euromediterrània, també s'ha sumat a Slimstock i Universitat Abat Oliba CEU en l'organització de l'edició de Barcelona.