Actualitat

Letreando 2024: les obres guanyadores del nostre certamen de creació literària

24/04/2024

Coincidint amb la diada de Sant Jordi i la celebració del Dia Internacional del Llibre, s'han donat a conèixer les obres guanyadores de la setena edició del Premi Letreando, el certamen de creació literària organitzat pel Club 2C i obert a la participació de totes les persones treballadores de Fundació CARES i de l'Empresa d'Inserció CODEC.

Les obres han estat valorades per un jurat extern que ha destacat de les obres guanyadores:

  • El primer premi, per al relat "Cognición", de Juan Francisco Rey, per la seva capacitat d'introspecció narrativa i emocional. Expressar emocions, sentiments i vehicular-ho amb l'ajuda dels sentits i la capacitat d'observació és complicat. Aquest relat l'aconsegueix.
  • El segon premi, per a l'escrit "Más allà del Horizonte: la determinación de un padre", de Miguel Ángel Pérez, que recull l'experiència dels antics colons britànics en el nou món, i que és una clara al·legoria dels moviments migratoris que segueixen presents en el nostre temps.
  • El tercer premi, per a l'obra "Ecos de amor eterno", de Cristian Martín Díaz, les mares, un motiu sempre present en la literatura universal. El seu record i el record de la seva labor no desapareix amb el pas del temps, ni en la seva absència, que fa més gran el seu llegat.

El Club 2C, associació esportiva i cultural de CARES i CODEC, és l'entitat encarregada d'organitzar i convocar cada any a més del certamen literari Letreando, el fotogràfic "Estiu en vacances", el pictòric "Carlos Cedrán", el culinari "CARES Xef" i el de "Nadales”.