Actualitat

Revista "Naranja y Azul" 50 (octubre 2021)

17/11/2021

Després de disset anys publicant-se cada quatre mesos, la revista 'Naranja y Azul' arriba al seu número 50. En aquesta última edició, d'octubre de 2021, rememorem breument com va ser l'aparició de la nostra revista corporativa l'any 2004, i com ha canviat en els últims anys. Així mateix, repassem les últimes notícies de l'Empresa d'Inserció CODEC, de la Fundació CARES, i del Club 2C, l'associació esportiva i cultural d'ambdues entitats.

Entre les últimes informacions recollides destaquen l'obtenció de les certificacions 'Acreditació de qualitat en la Formació Professional Dual' i de la FSSC 22000 en Seguretat Alimentària, l'inici de l'activitat de CODEC a Madrid, i l'obertura d'uns nous magatzems i una nova seu de CODEC i de CARES a Madrid.

El número 50 també recull quines han estat les obres guanyadores del I Certamen de Pintura Carlos Cedrán i la convocatòria dels Premis Bombilla a la innovació i el talent a CODEC i CARES, i repassa l'última temporada de l'Esportiu CARES, un dels equips de futbol sala del Club 2C.

Coincidint amb el número 50, les entrevistes de la secció 'Del 1 al 10' les protagonitzen dos dels corresponsals de la revista: l'Esperanza García, una de les últimes reporteres que s'ha incorporat a la publicació, i en Jesús Ramos, un dels corresponsals més veterans de la publicació.

L'entrevista de la contraportada la dediquem a l'Oscar Alsina, director logístic d'Iberia d'Ingram Micro, que ens parla de l'evolució de la tecnologia a les nostres societats i reflexiona sobre la logística de productes tecnològics.

Podeu consultar la versió online de la revista fent clic a la portada de la publicació o accedir-hi a través de la secció 'Biblioteca' del nostre web.