Actualitat

Revista "Naranja y Azul" 49 (juny 2021)

28/06/2021

Ja està disponible l'últim número del 'Naranja y Azul', la revista quadrimestral editada per l'Empresa d'Inserció CODEC i per Fundació CARES, i que recull les últimes notícies de les dues entitats i del Club 2C.

El número 49, de juny del 2021, inclou informació sobre la nostra participació en el catàleg d'experiències destacables en matèria de seguretat i salut laboral editat per AEDIS, la certificació del nostre Protocol de Prevenció Contra Infeccions (PPCI) com la COVID-19, o l'adaptació de les nostres instal·lacions ubicades al Port de Barcelona per a l'obtenció de la certificació FSSC 22000 sobre Seguretat Alimentària, entre altres notícies. Així mateix, repassem la tornada a les competicions del Club 2C, amb la participació en la Vertical Montserrat i al Memorial 'Manuel Vieitez' de petanca.

La portada d'aquesta última revista té com a imatge principal un fotograma del vídeo "L'FP Dual a l'INS Salvador Seguí" en el que vam participar per donar a conèixer els beneficis d'acollir estudiants de formació professional dual.

La contraportada la protagonitza Mercè Conesa, presidenta del Port de Barcelona i del patronat de CARES, màxim òrgan de representació de les nostres entitats. Amb ella parlem sobre la igualtat en els àmbits portuaris, sobre el Pla Estratègic 2021-2025 del Port de Barcelona, i sobre l'objectiu d'augmentar un 50% la xifra de professionals de CARES que treballen al port.

Podeu consultar la versió online de la revista fent clic a la portada de la publicació o a través de la secció 'Biblioteca' del nostre web.